top of page

​​

 

 

ESPEHUS KRO

A LA CARTE - FROKOST

 

 

Koldt

Kryddersild med grillet mandarin, komquat, og mizunasalat 125,-

Karrysild med æggesalat, sprøde kapers, bacon og æble 125,-

’Sol over Rødovre’ røget sild med peberrod, rødløg, rødbede, solbær og æggeblomme 150,-

Sildebræt – 3 slags sild 220,-

Kroens gravad laks med rævesovs, friskost, og ørredrogn, serveret med sprød salat 145,-

Rejesalat af håndpillede rejer med smilende æg på brioche 185,-
Kartoffelmad med urtepesto, porre, og sauce på havgus 115,-

Tatar med fennikelolie, rygeostcreme, syltet fennikel, og sprød surdejscrumble 165,-

Hønsesalat med syltede svampe, bacon, knoldselleri, og æble 150,-

 

Lunt

Fiskefilet af dansk skrubbe med remoulade og citron 145,-
Fiskefilet af dansk skrubbe med rejesalat 180,-

Pariserbøf med klassisk garniture 190,-

Sprødstegt confiteret andelår, med æbleflæsk og pebersovs 230,-
Glaseret skinke med kartoffelmos, asier, sennepssauce og vesterhavsost 220,-

 

Dessert

Ris a la mande m. ristede mandler, hvid chokolade og lune Amarena kirsebær 95,-

Chokolademousse med brombær og citron 95,-

3 slags oste med nødder i portvin, og knækbrød 125,-

​

​​

​------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Espehus Kro Julebord 2025

​

​

 

 

 

Kroens Julebord 550,-

serveres i 4 serveringer i skåle og fade med rugbrød og hvidt brød samt smør og krydderfedt
 

1. servering

Krydret julesild med grillet mandarin, syltede komquats, og mizunasalat

Karrysild med æggesalat, sprøde kapers, bacon og æble
 

2. servering

Kroens gravad laks med rævesovs, friskost, og ørredrogn
Fiskefilet af dansk skrubbe med remoulade og citron

 

3. servering

Confiteret and med æbleflæsk
Skinke glaseret med dijon, og muscovado

Hertil Kroens:

Brun sovs med varme krydderier
Sprøde svær

Grønlangkål med tyttebær
Stærk sennep på stærk øl

Kartoffelmos med vesterhavsost og urter
 

4. servering

Ris a la mande m. ristede mandler, hvid chokolade & lune Amarena kirsebær
 

Tilvalg

3 slags oste med nødder i portvin, og knækbrød 75,-

  

 

 

 

 

*Hele bordet skal vælge ’Kroens Julebord’

Download som PDF
juleklokker.jpg
espelilje.jpg

Korsdalsvej 77

2610 Rødovre

+45 40 55 55 70

info@espehus.dk

CVR: 42460214

​

SELSKABER:
+45 22 64 55 70

selskab@espehus.dk

  • Instagram
  • Facebook
Sm1as_edited_edited.png

MANDAG: Lukket

TIRSDAG:12-16 / 17.30-00

ONSDAG: 12-16 / 17.30-00

TORSDAG: 12-16 / 17.30-00

FREDAG: 12-16 / 17.30-00

LØRDAG: 12-16 / 17.30-00

SØNDAG: 12-16 

Køkkent lukker kl. 15 til frokost og kl. 22. til aften

Åbningstider Jul og Nytår 
Vi holder lukket:
22.12 - 30.12 (begge dage inkl.)
1.1- 5.1 (begge dage inkl.)

Some photos are taken by James Jackman

RUTEVEJLEDNING
bottom of page