Selskabsmenuer

  • Brunch

  • Brunch arrangement i eget lokale

    • per kuvert 199 kr.

    Laks Florentine; gratinerede laksestykker på spinat med sauce Mousseline
    Omelet fyldt med avocado, tomater og koriander
    Scrambled eggs
    Bacon
    Cocktailpølser
    Ålerøget dansk spegepølse
    Røget Bayonne Skinke
    Leverpostej med bacon og champignon 
    Porretærte gratineret med mozzarella
    Tomatsalat med feta og basilikum
    Små pandekager med syltetøj og flormelis 
    Et udvalg af forskellige oste 
    Ymer med ahornsirup, bær og mandler
    Frugtfad 
    Ristet brød, lyst og mørk brød, smør
    Kaffe og the

     

    Appelsin – og æblejuice 25 kr.
    Sodavand 28 kr.
    Øl 30 kr.
    Gammel Dansk/ Nordsø bitter 36 kr.

     

    Brunch kan bestilles fra 12 kuverter 
    Et brunch arrangement varer 3 timer, typisk fra kl 11.00 - 14.00

  • Buffeter

  • Fransk buffet

    • 295 kr.

    Artiskokmousse med hindbærcreme
    Havets frugter med salat
    Hummer, jomfruhummer, muslinger og krabbekød
    Havbrasen stegt med solsikkekerner
    Coq ou vine
    Bøf Bourgogne
    Braisseret kylling farseret med trøfler
    Solbær Charlotte
    Æbletærte med kanel og vanilleis

  • Italiensk buffet

    • 295 kr.

    Pastasnegle fra San Remmonin
    Let kogte pasta snegle blandet med muslinger og jomfrummerhummer samt basilikum
    Grillet røget laks med tomat og mozzarella
    Kold fisk med hvidløgsmayonnaise
    Spinatsoufflé
    Kogt kalv med tunsauce
    Pastasalat med stærk kryddersauce
    Kogtkød fra Toscana
    Et udvalg af Italienske oste
    Kirsebærtærte

  • Receptionsbuffet

    • 185 kr.

    Grønsagssnack med urtecreme
    Små croissanter med hønsesalat og rejesalat
    Små butterdejssnitter bagt med skaldyr
    Mini frikadeller
    Cocktailpølser stegt med bacon
    Fingersandwichers med æggesalat
    Jordbær dyppet i chokolade
    Ostebjælker
    Nøddehorn

     

    Kan også leveres på deres adresse

  • Selskabsbuffet 1

    • per kuvert 295 kr.

    Forret:
    Skaldyrscocktail eller 2 slags hjemmelavede sild

    Buffet:
    Appelsingraved laks serveret med orangecreme
    Butterdejsindbagt laksefilet med skaldyrs sauce
    Rødspætte filet med skaldyrs sauce
    Kold farseret kalkun med peberrods marinerede 
    grønsager
    Helstegt oksetyndsteg med grøn salat og perleløg
    Frikadeller med kartoffelsalat
    Stor frugtanretning
    Osteanretning
    Tærte 

     

    Helaftensarrangement:
    Aperitif, buffet, vine ad libitum, kaffe med 1 cognac eller likør, blomster per kuvert 595 kr. (ekskl. Natmad)

  • Selskabsbuffet 2

    • per kuvert 335 kr.

    Forret:
    Skaldyrscocktail eller 2 slags hjemmelavede sild

    Buffet:
    Smørstegt rødspættefilet med rejer og mayonnaise
    Røget laks med purløgs røræg
    Butterdejsindbagt laksefilet med hummer sauce
    Hønsesalat tilsmagt med karry
    Varm sennepsglaceret skinke med stuvet spinat
    Oksetyndsteg med glaceret perleløg og grøn salat
    Farseret kalkun á la Américaine
    Frikadeller med kartoffelsalat
    Stor frugtanretning
    Osteanretning
    Kage og dessert bord

    Helaftensarrangement:
    Aperitif, buffet, vine ad libitum, kaffe med 1 cognac eller likør, blomster per kuvert 635 kr. (ekskl. Natmad)

  • Menuer

  • Selskabsmenu 1

    • per kuvert 595 kr.

    Forretter:

    Oksebouillon
    Klar oksekødssuppe med urter

    Svampesuppe
    Flødekogt svampesuppe med hønsefond

    Laks belle-vue
    Kogt laks overtrukket med tomatiseret mayonnaise anrettet på salat, pyntet med rejer og krebs

    Hønsepostej
    Hønsefars bagt med porre og æbler serveret på pluksalat

    Rødspættefilet, sauce cournonsky
    Filet af rødspætte farseret med tomat og svampe dertil purløgsauce

    Indbagt laks
    Laksefilet indbagt i butterdej med spinat hertil dildsauce

     

    Hovedretter:

    Kalvetyksteg serveret på portvin - svampesauce
    Velhængt kalvekød serveret med friske grønsager og kartoffelpandekage

    Oksetyndsteg med krølfedt
    Stegt oksetyndsteg serveret med haricots verts, bordelaise og stegte kartofler

    Farseret lammeryg
    Dansk lammeryg farseret med krydderurtefars, krydderurtesauce

    Perlehønebryst med svampefrikassé
    Perlehønebryst anrettet på spinat og svampe

     

    Dessert og ost:

    3 slags ost serveret med bladselleri

    Indbagt ost
    Ost efter Deres ønske bagt i butterdej serveret med purløgsauce

    Valnøddemoussé
    Serveret med frugtsauce og frisk frugt

    Isbisquitlagkage
    3 slags frugtis, marcipanomslag, pyntes med frugt

    Nøddekaramelkurv
    Sprød dessertkurv fyldt med jordbærsorbet rørt med råcreme

    Pandekager med pernod
    Tynde pandekager fyldes med lækker creme lavet af knust hård og blød nougat, tilsmagt med pernod

    For maden alene er prisen per kuvert 295 kr.

     

    Helaftensarrangement:

    Aperitif, 3 retters menu, vine ad libitum, kaffe med 1 cognac eller likør, blomsterper kuvert 595 kr. (ekskl. Natmad)

     

    Natmad:

    Suppe, Saltbuffet, Hvid labskovs, Quiche Lorraineper kuvert 65-85 kr.

    Skulle der eventuelt være andre ønsker end de her nævnte, står vi selvfølgelig til rådighed.

    Natmad serveres senest kl. 02.00

  • Selskabsmenu 2

    • per kuvert 635 kr.

    Forretter:

    Skaldyrscocktail
    Jomfruhummer, hummer, muslinger anrettes på salat med safrancreme

    Hummersuppe
    Frisk hummer kogt med hvidvin og fløde smagt til med cognac

    Stegt pigvar
    Filet af pigvar stegt med sesam hertil sennep sauce

    Andelever med hummerbrud
    Frisk andelever bagt med hummer serveret på salat

    Espehus fisketallerken
    3 slags fisk anrettes på salat med 3 saucer

    Bouillabaisse fra Marseille
    Fiskesuppe kogt på søtunge, jomfruhummer og havtaske

     

    Hovedretter:

    Kalvemørbrad i spinat
    Spinatindbagt kalvemørbrad med rørhattesauce

    Oksemørbrad Wellington
    Mørbrad bagt i butterdej, rødvinssauce og flødekartofler

    Stegt andebryst
    fra dansk and stegt med trøfler og portvin

     

    Dessert og ost:

    5 slags ost, danske og franske

    Indbagt ost
    Ost efter Deres ønske bagt i butterdej serveret med purløgssauce

    Mandelmousse
    Let mousse serveret med nougatcreme og frugt

    Isdessert
    Chokolade- og honningis med nøddebund

    Chokoladekage
    Lækker chokoladekage serveret med vanilleis og frugtsauce

    Nøddekaramelkurv
    Sprød dessertkurv fyldt med jordbærsorbet rørt med råcreme

    Desserttallerken
    Et udbud af Espehus desserter, som det ønskes

    For maden alene er prisen per kuvert 335 kr.

     

    Helaftensarrangement:

    Aperitif, 3 retters menu, vine ad libitum, kaffe med 1 cognac eller likør, blomster per kuvert 635 kr. (ekskl. Natmad)

     

    Natmad:

    Suppe, Saltbuffet, Hvid labskovs, Quiche Lorraineper kuvert 65-85 kr.

    Skulle der eventuelt være andre ønsker end de her nævnte, står vi selvfølgelig til rådighed.

    Natmad serveres senest kl. 02.00